Тренінг для поліцейських служби освітньої безпеки в ДДУВС

Новини університету

Захід проведено Дніпропетровським обласним центром соціальних служб при підтримці ГО «Дніпровська ліга соціальних працівників» спільно з Дитячим фондом ООН UNICEF в Україні та у співпраці з Дніпровським державним університетом внутрішніх справ.

Спікерами виступили координатора напрямку навчання та методичної підтримки ГО «Дніпровська ліга соціальних працівників», яка реалізує проєкт Дитячого фонду ООН (UNICEF) в Україні «Соціальні ініціативи для сімей з дітьми на рівні громад у Дніпропетровській області» Олеся БІЛЬКО та старший викладач кафедри адміністративного права і процесу ДДУВС Микола РЕПАН.

Під час навчання були розглянуті питання особливості дітей, сім’ї яких перебувають в складних життєвих обставинах, та дітей, які виховуються в сімейних формах виховання, особливості поведінки в освітніх закладах, особливості спілкування з батьками або офіційними представниками дітей.

Особливу увагу акцентовано на питанні співпраці та взаємодії між суб’єктами соціальної роботи, таких як служба у справах дітей, центри надання соціальних послуг та освітні заклади в випадках, коли дитині необхідна підтримка.

Також розглянуто функції цих суб’єктів і умови, за яких необхідно перенаправляти інформацію до відповідних органів.

 

 


67