Категорія С1: Автошкола ДДУВС відкриває можливості та перспективи для військових ветеранів

Новини університету

Ще один учень Автошколи для осіб з інвалідністю Дніпровського державного університету внутрішніх справ отримав посвідчення водія категорії С1.

Олександр отримав поранення внаслідок бойових дій та агресії рф. Наприкінці 2023 він став слухачем Автошколи для осіб з інвалідністю на базі ДДУВС, коли вирішив отримати посвідчення. Тоді Олександр вирішив розпочати з категорії В: з легкістю опанував теорію та практику на авто з ручним керуванням.

Після успішно складеного практичного іспиту військовий наполегливо продовжив навчання, обравши наступну категорію – розказав, що отримання С1 значно розширює потенційні пошуки роботи та варіанти працевлаштування.

Олександр замислюється відкрити власний логістичний бізнес, тож, навички водіння з обох категорій стануть у нагоді вже найближчим часом.

Із отриманням водійського посвідчення Олександра привітав проректор ДДУВС Ігор КОВАЛЬОВ.

Унікальний проєкт МВС України реалізовано в рамках Національної стратегії створення безбар’єрного простору та за ініціативи першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ «Без бар’єрів». Проєкт спрямований на соціальну адаптацію до суспільного життя та рівні можливості для всіх, хто має інвалідність (вади опорно-рухового апарату) та прагне опанувати навички керування автомобілем.

До послуг слухачів – сучасні автомобілі з ручним керуванням, досвідчені інструктори з теорії та практики. Слухачі автошколи проходять навчання на спеціально обладнаному вантажному автомобілі (3,5-7,5 тонн) з ручним керуванням. У закладі створені усі умови комфортного перебування: у наявності пандуси на вході, окремий санвузол, мультимедійний навчальний клас.

Автошкола для осіб з інвалідністю на базі ДДУВС запрошує на навчання на авто з ручним керуванням.

Документи для реєстрації можна подати онлайн.

Довідки за телефоном: +380 67 636 97 40.

Адреса: м. Дніпро, просп. Науки, 26.

 

 


32