У ДДУВС проведено інтелектуальну гру «Розумна Україна: юридична версія»

Новини університету

На базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ змагалися команди здобувачів закладів вищої освіти, що навчаються за юридичним спрямуванням. Напередодні Дня Конституції України представники ДДУВС довели гідний рівень фахових знань, підготовки та навичок командної роботи.

Мета гри – ознайомлення молоді з історією, культурою, традиціями України. Під час проведення гри увагу було зосереджено на основах суспільно-державних (національних) цінностей, де на прикладах героїчної боротьби, поваги до Конституції України очікується вплив на формування правової культури молоді, а також збільшення зацікавленості у вивченні юридичних наук і розвиток аналітичних та комунікативних навичок.

У інтелектуальному змаганні участь взяли три команди по 6 осіб, для яких організаторами пропонувалися декілька різноманітних турів: графічний тур, відео питання, музичне питання, вікторина тощо.

За підсумками гри команда ДДУВС стала срібним призером змагань.

Проєкт «Розумна Україна: юридична версія» організовано за підтримки управління молоді та спорту Дніпропетровської обласної військової адміністрації та КЗ «Дніпропетровський обласний центр молодіжної роботи, утвердження української національної та громадянської ідентичності» Дніпропетровської обласної ради серед студентів.

 

 


35