Випуск слухачів курсу «Використання БПЛА в поліцейській діяльності» у ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ продовжується підготовка у рамках курсу «Використання БПЛА в поліцейській діяльності». Слухачі ще однієї групи вдало підтвердили отримані теоретичні та практичні навички. Сертифікати вручив ректор Олександр МОРГУНОВ.

Інструктивна нарада: курсанти ДДУВС проходитимуть практику у секторах превенції

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшов інструктаж для курсантів ННІ підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України перед стартом навчальної практики.

Курсанти ДДУВС пройшли інструктаж перед практикою

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

Інструктаж проведено для здобувачів 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Спілкування з жертвами домашнього насильства: бінарне заняття у ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшло бінарне заняття на тему «Психологічні особливості діяльності поліцейських з дітьми що стали жертвою домашнього насильства, булінгу чи іншого жорстокого поводження».

Продовження циклу тренінгів із залученням практичних працівників у ДДУВС

Новини університету

Практичне заняття із протидії домашнього насильства щодо дітей проведено начальником сектору взаємодії з громадами ГУНП в Дніпропетровській області, капітаном поліції Олегом ПОДТЕРГЕРОМ.