Інструктивна нарада: курсанти ДДУВС проходитимуть практику у секторах превенції

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшов інструктаж для курсантів ННІ підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України перед стартом навчальної практики.

Серед учасників інструктивної наради були присутні проректор ДДУВС підполковник поліції Ігор КОВАЛЬОВ, директор Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України Олексій КАМИШАНСЬКИЙ, завідувач кафедри адміністративного права і процесу ДДУВС Андрій СОБАКАРЬ, старший викладач кафедри адміністративного права і процесу ДДУВС Максим ШЕВЯКОВ та керівники навчальної практики від закладу.

Участь у проведенні інструктажу також взяв практичний працівник підрозділів Національної поліції України – начальник відділу адміністративної практики, аналізу та планування Управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Владислав ГАРІЧЕВ.

Курсанти проходитимуть практику в різних регіонах України безпосередньо у секторах превенції органів та підрозділів Національної поліції України. Під час наради присутні акцентували увагу на обов’язковому дотриманні принципів дисципліни та законності, набутті практичних навичок та на безпековій складовій, враховуючи умови воєнного стану.

Уповноважений з антикорупційної діяльності ДДУВС Руслан ЛУПИР нагадав про неухильне дотримання курсантами антикорупційного законодавства. Завідувач відділення психологічного забезпечення закладу освіти Сергій ВИШНЕВСЬКИЙ зауважив про гігієну психічного стану під час проходження практики. Завідувач відділення моніторингу ДДУВС майор поліції Іван ПАВЛОВЦЕВ зосередився на дотриманні курсантами службової дисципліни, правил етичної поведінки поліцейського, заходів особистої безпеки під час проходження навчальної практики, а також на безумовному виконанні наказів МВС та ректора університету.

 

 


37