Засідання Вченої ради ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ відбулось засідання Вченої ради. Захід пройшов під головуванням ректора Олександра МОРГУНОВА.

Під час засідання ухвалено рішення про присвоєння Дніпровському ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання ДДУВС імені Олександра ГОСТІЩЕВА – командира штурмового полку «Цунамі» штурмової бригади «Лють» Гвардії наступу, який загинув 15 березня 2024 року під час удару російської балістичної ракети по м. Одеса. Олександр ГОСТІЩЕВ був випускником Дніпровського державного університету внутрішніх справ (випуск 2017 року).

Ректор Олександр МОРГУНОВ озвучив інформацію про життя та бойовий шлях Героя, що загинув, до спогадів та вшанування пам’яті долучився також й побратим Олександра ГОСТІЩЕВА – Олександр МАЛИШ.

Протягом засідання Вченої ради обговорено та розглянуто поточні питання діяльності університету.

Дипломи докторів філософії за спеціальністю «Право» вручено Наталії КОШЛЯК та Інзі ГУДИМ.

Очільник закладу вищої освіти вручив спортсменам університету кубок за перше загальнокомандне місце та «золото» в особистих заліках з поліатлону. Нагороджено також Арсенія ЗАХАРОВА, який посів третє місце на Чемпіонаті України з комбат самозахист ІСО.

Подяку Вченої ради вручено начальнику відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Вікторії ГАРКАЧ.

Також на засіданні відбулося нагородження здобувачів вищої освіти, які посіли перші місця в конкурсах наукових робіт.

 

 


72