Курсанти ДДУВС досліджують історію українських міст

Новини університету

У рамках плану вихідного дня курсанти Дніпровського державного університету внутрішніх справ відвідали музей та фотовиставку.

Змістовну екскурсію здобувачам провели працівники Дніпровського національного історичного музею імені Д. І. Яворницького – одного з найстарших та найвідоміших в Україні. Майбутні поліцейські переглянули археологічні знахідки, стародавні предмети побуту й культури, а також унікальну колекцію «половецьких баб».

Курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України завітали на виставку, що відображає історію міста Маріуполь – від мирних часів до російської окупації та її наслідків.

«На світлинах зафіксовано жахливі звірства та наслідки руйнації, яку принесла із собою рф. Кожен має пам’ятати ці страшні картини, аби ніколи не допустити їх у майбутньому. Виставка уособлює непоборне бажання до деокупації Маріуполя та інших міст України, котрі вражають своєю хоробрістю та стійкістю попри труднощі війни», – коментують майбутні правоохоронці.

Здобувачі переконані, що популяризація ініціатив такого спрямування підтримує незламну силу духу українців, їхню віру у завтрашній день та мирне майбутнє.

 

 


11