Представники ДДУВС долучилися до Літньої школи молодого науковця МВС

Новини університету

Захід під назвою «Наука у часи війни: інструменти та можливості» відбувся 24-26 червня на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Учасниками Літньої школи стали представники Рад молодих вчених та Наукових товариств відомчих закладів вищої освіти, а також Державного науково-дослідного інституту МВС. Дніпровський державний університет внутрішніх справ представили голова Ради молодих вчених ДДУВС Сергій Цигульський та заступниця голови Наукового товариства здобувачів вищої освіти, курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України Марія Хлівна.

У межах Літньої школи вони відвідали практичні тренінги від наукових та науково-педагогічних працівників Львівського державного університету внутрішніх справ та Донецького державного університету внутрішніх справ, а також налагодили робочі зв’язки для покращення функціонування Ради молодих вчених та Наукового товариства відомчих закладів вищої освіти. За результатами навчання отримали відповідні сертифікати.

Літню школу молодого науковця МВС проведено за ініціативи Департаменту освіти, науки та спорту МВС.

 

 


14