Виставка до Дня Незалежності України

Новини університету

З нагоди відзначення 30-річчя Незалежності України у приміщенні бібліотеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розпочала роботу масштабна виставка.

Серед експонатів – сучасні монографії, рідкісні репринтні й факсимільні видання з історії України, які демонструють нелегкий шлях боротьби українського народу за свободу та демократію.

Також на виставці презентовано наукові й довідково-бібліографічні дослідження з історії й розвитку наукової думки в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ за часи незалежності держави, які показують новітні досягнення й здобутки вчених закладу освіти. У рамках виставки презентовано унікальні академічні видання з конституційного права, монографії, підручники, посібники, словники, періодичні видання, збірники нормативно-правових актів, матеріали наукових конференцій та інші праці.

Унікальність виставки відзначається представленими ювілейними працями, підготовленими до 55-річчя Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

З матеріалами виставки можуть ознайомитись усі охочі.

 

 


632