Психологічний тренінг влаштували для фахівців ДДУВС у рамках 16 днів проти насильства!

Новини університету

Тематичний тренінг «Психологічні особливості та передумови виникнення загрозливої поведінки, шляхи зменшення агресії» відбувся нещодавно у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Захід організували фахівці відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення ДДУВС. Він проходив у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Участь у тренінгу взяли викладачі кафедри економічної та інформаційної безпеки, а також кафедри аналітичної економіки та менеджменту. Працівники переглянули тематичний фільм та обговорили питання, пов’язані з явищем насильства і наслідками за його вчинення.

У рамках зустрічі завідувач відділення психологічного забезпечення Сергій Вишневський та психологиня Олена Гура запропонували учасникам ефективні тренінгові вправи для роботи зі своїми емоціями та тілом.

Окрім цього, психологи акцентували увагу на тому, як діяти людині, у разі якщо вона постраждала від насильства. Учасникам тренінгу надали рекомендації, а також контакти служб, які можуть надати допомогу.

 

 


362