Вектор розвитку студентського самоврядування в Україні визначали у Львові за участі представників ДДУВС!

Новини університету

Студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ долучилися до ІІІ Конгресу Української студентської ліги, який відбувся у Львові для представників студентського самоврядування. Участь в обговоренні взяло понад 100 представників закладів вищої освіти та громадських організацій.

Метою триденного заходу стало визначення стратегічного напряму діяльності Української студентської ліги, а також прийняття нових положень діяльності.

ДДУВС представляли студенти Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти, члени студентсько-курсантської ради: Олексій Максимов та Дарія Демиденко.

У рамках конгресу проходили тематичні дискусійні панелі, на яких обговорювалися роль молодіжної політики, розширення співпраці з закладами вищої освіти і молодіжними організаціями тощо.

Серед запрошених спікерів – голова Львівської міської ради Андрій Садовий, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, а також народні депутати України Наталія Піпа, Ростислав Павленко та Сергій Колебошин.

«Ми отримали купу позитивних емоцій від спілкування зі студентами з усіх міст України. До того ж, це гарна можливість посприяти розвитку студентського самоврядування та молодіжної політики в Україні», – поділився враженнями студент ДДУВС Олексій Максимов.

 

 


448