Курсанти та студенти ДДУВС презентували дітлахам театралізовану новорічну казку!

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ у передноворічні дні дарує дітлахам незабутні емоції! Так, сьогодні небайдужі курсанти та студенти закладу навіть справжню новорічну казку інсценували для 200 дітлахів із підшефних дитячих будинків та середніх навчальних закладів.

Захоплюючу театралізовану казку «Володар часу» на сцені університету переглядали вихованці Навчально-реабілітаційного центру № 12 та Багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру «Зоряний».

Завітали познайомитися з новорічними персонажами і кадети-першокласники з Середньої загальноосвітньої школи № 30 (м. Кам’янське).

Режисерами-постановниками вже традиційної для ДДУВС новорічної казки стали фахівці відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Ірина Григорович та Ольга Кузіна.

Організатори зазначають: захоплююча історія розповідає про те, як дітлахи вирішили прискорити час, щоби Новий рік настав раніше. Але ворони, які прагнули стати володарями часу, порушили хід подій, а добрі та злі персонажі помінялися ролями. Та все ж наприкінці казки з’являється Санта-Клаус, який допомагає розставити все на свої місця. Тож, у фіналі історії Новий рік настає тоді, коли все й має відбутися.

«Цією історією ми хотіли вкотре нагадати малечі, що добро завжди перемагає зло. Усе в житті має йти своїм ходом, і в будь-якому разі все буде добре. Навіть якщо ви заплуталися у житті, завжди знайдуться добрі люди, які допоможуть», – зазначає Ірина Григорович.

Своїми враженнями від участі у постановці новорічної казки ділиться і курсантка ДДУВС Віолетта Рец.

«Це диво, яке трапляється у ДДУВС напередодні Нового року! Бути причетним до його створення – справжнє щастя. Звичайно, перед виходом на сцену відчувалося хвилювання, адже це природне відчуття кожного артиста: усередині киплять емоції, почуття. Однак усміхнені обличчя повертають впевненість і сили відтворити свого персонажа на 100%, а також подарувати радість і щастя тим, хто цього заслуговує», – зазначає Віолетта Рец.

Наприкінці казки представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вручили дітлахам новорічні смаколики.

Натомість, представники підшефного навчального закладу подякували за солодощі та неймовірні враження від новорічної казки: навіть святкову колективну листівку від малечі підготували.

 

 


344