Про емоційне вигорання та самоконтроль від фахівця ДДУВС – працівникам Управління дотримання прав людини!

Новини університету

«Нас об’єднує давня дружба, не лише як професіоналів, а і як небайдужих людей до розвитку правоохоронних та правозахисних органів у державі», – саме з цих слів начальника Управління дотримання прав людини Національної поліції України Руслана Горяченка розпочалася зустріч завідувача кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Кирила Недрі з працівниками управління.

Так, фахівець ДДУВС в онлайн-форматі прочитав лекцію на тему «Професійна деформація та емоційне вигорання» у рамках професійної підготовки.

Як зазначає Кирило Недря, зустрічі такого спрямування досить часто організовуються в управлінні, та цього розу особливу увагу спікер приділив темі самоконтролю у разі емоційного вигорання з боку працівників, а також профілактиці цього явища.

«Лише повноцінне та гармонійне життя, у першу чергу в родинному середовищі, гарантує нам сферу емоційного комфорту, де ми можемо «підзаряджати» наші внутрішні батарейки. Адже в робочий час є де саме та завдяки кому їх розрядити. Емоції безцінні, особливо розділені з найближчими людьми», – зазначив Кирило Недря.

Актуальність обраної теми була підтверджена активністю слухачів. Так, учасники зустрічі прагнули більше дізнатися про заходи, яких потребує сфера корпоративної культури для зменшення рівня профдеформації. Запитували і про спорт як один зі способів подолання стресу, а також про книги, які варто прочитати для поповнення енергії.

 

 


373