Над університетом замайорів прапор єднання

Новини університету

Сьогодні з нагоди Дня єднання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося урочисте шикування. На плацу закладу зібралися керівництво, працівники та курсанти.

З промовою до присутніх звернувся ректор університету полковник поліції Андрій Фоменко. Він поінформував особовий склад про підписання Президентом України Указу «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», яким оголошено 16 лютого Днем єднання.

Ректор зазначив: щодня 300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників гідно несуть службу на захисті внутрішньої безпеки України. Також додав, що не зважаючи на будь-які заяви про можливі агресивні дії, ніхто не панікує, кожен виконує свою роботу та сумлінно несе службу задля спокою українського народу.

«У цей період всі громадяни України повинні об’єднатись, посадові особи мають перебувати на роботі та виконувати обов’язки відповідно до складеної Присяги, саме зараз ми всі разом єднаємо Україну і робимо її сильною та непереможною», – сказав Андрій Фоменко.

Завершилися урочистості підняттям Державного Прапору України, у такий спосіб університет долучився до всеукраїнської акції єднання та незламного прагнення до миру.

 

 


399