Єдність України очима студентів!

Новини університету

Продовжуємо цикл заходів «Два тижні єдності» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ! Патріотичну акцію, а також перегляд студентською молоддю фільму організували представники ННІ права та інноваційної освіти.

Так, здобувачі вищої освіти вирішили створити символ єднання – яскраву фотозону, у центрі якої зображений голуб миру. Усі бажаючі мали змогу долучитися до створення фотозони, залишивши на папері привітання зі святом та патріотичні слова про свою країну. Таким чином, студенти підкреслили свій патріотичний дух, любов до Батьківщини, відданість їй та своєму народу.

«Голуб – птах з чистими намірами та душею, який своїми крилами неначе готовий укрити всю рідну землю. Ось, що символізує для мене ця фотозона. Усіх нас повинне об’єднати бажання підтримати Батьківщину – розправити крила та взяти напрямок на мирне, щасливе майбутнє», – зазначає студентка ННІ права та інноваційної освіти Орина Ковіненко.

Окрім цього, здобувачі вищої освіти 1 курсу переглянули документальний фільм «Символіка України» про державні та національні символи.

Як розповідають фахівці інституту, такі просвітницькі заходи наразі є особливо актуальними для молоді, адже чітке знання та розуміння своєї історії, національної ідентичності та традицій формує у студентів любов до Батьківщини.

 

 


561