Зірковий матч дніпрян та луганчан: грали за ПЕРЕМОГУ!

Новини університету

Товариський турнір з мініфутболу відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. На полі зі штучним покриттям зустрілися збірні команди Головного управління національної поліції у Луганській області, Луганського державного унiверситету внутрiшнiх справ імені Е.О. Дідоренка та відомі у минулому вітчизняні футболісти, за плечима яких кар’єра гравців у професійних клубах.

Гра була організована зусиллями координаційного центру Української асоціації футболу, який у непростий для країни час реалізовує низку соціальних проєктів, серед них чинне місце посідають ось такі товариські змагання за участю спортсменів з числа внутрішньо переміщених осіб. Зі сторони приймаючої сторони організаційними питаннями проведення змагань займалися декан факультету кримінальної поліції Сергій Балабан та помічниця ректора університету з гендерних питань Ірина Грицай.

До складу команди «зіркових» футболістів увійшли Артур Карноза, Євген Запорожець, Младен Бартуловіч, Олександр Грицай, Олег Шелаєв та інші відомі футболісти. Їхніми діями у ході гри керували легенди футболу, чемпіони Радянського Союзу в складі дніпропетровського «Дніпра» Олег Таран та Сергій Башкіров.

Своїми враженнями від матчу поділився курсант з Луганського університету внутрішніх справ ім. Дідоренка Володимир Міненко. «Хоч і не отримали перемогу, втім чудово провели час, граючи на одному полі з зірковими опонентами», – сказав майбутній поліцейський.

Зустрічі на полі були видовищними. Окрасою дня стала гра футболістів-ветеранів з командою ГУНП у Луганській області. Легенди футболу на класі повели з плюс два у рахунку, втім вже після перерви поступалися з такою ж різницею луганським поліцейським, які продемонстрували відмінний вишкіл, причому, як командних, так і індивідуальних дій. У підсумку захоплюючий матч завершився результативною нічиєю.

Учасників турніру від імені президента УАФ Андрія Павелка привітав заступник голови її координаційного штабу Дмитро Пелін. Він разом із організаторами змагань, представниками асоціації футболу Дніпропетровської області, вручили командам пам’ятні дипломи та медалі, сітки з м’ячами та інший спортивний інвентар.

Своєю чергою зіркові ветерани залишали підписи на м’ячах, кепках та футболках. На завершення було колективне фотографування та побажання один одному миру!

 

 


453