ENGin: Грудневі новини

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Дорогі партнери та партнерки ENGin, хочемо поділитись з вами досягненнями за грудень 2022 року!

ENGin

Ми щиро дякуємо кожному/ній з вас за співпрацю протягом 2022 року!

Впродовж року ми відчували підтримку від багатьох з вас. Знаємо як складно було у воєнних умовах, але ви впорались. Ми щиро сподіваємось на активізацію нашої співпраці наступного року і вже підготували для вас певні зміни/пропозиції про що сконтактуємо з вами зовсім скоро!

 

Ми продовжуємо набирати учасників в програму віком від 10 до 35 років!

Цей рік став для всіх нас справжнім викликом, які ми прийняли! Саме тому ми продовжуємо набирати учасників! Запрошуємо вас запропонувати своїй аудиторії зареєструватись до участі у Програмі.

Нагадуємо, що для реєстрації тепер потрібно пройти реєстрацію на нашій платформі!

 

Ми зробили на нашому сайті сторінку з додатковими можливостями для учасників та партнерів ENGin!

Ви хочете почати вивчати інформатику або вдосконалити своє написання та публікувати статті англійською? Або Ви хочете подати документи до університету США і Вам потрібна допомога?

Ми зібрали додаткові можливості навчання, які пропонують учасникам ENGin наші волонтери та прихильники. На нашому офіційному сайті ви можете ознайомитися зі списком опцій, які регулярно оновлюються!

 

Наші волонтери, партнери та студенти записали привітальні відео один для одного!

На передодні Різдвяних та новорічних свят, наші волонтери записали привітальне відео для учасників з України, де вони побажали не тільки миру, але і добра!

Водночас наші партнери та учасники програми, записали також відео з привітаннями для волонтерів з США!

Ми дуже вдячні всім тим, хто долучився до створення цього дива! Завдяки Вам, ми змогли подарувати святковий настрій на тисячі кілометрів!

 

Ми провели спільні заходи з BrushUp Club та British book!

Цього місяця в нас відбулася співпраця з BrushUp Club, під час якої наші учасники змогли попрактикуватися в техніці створення цікавого колажу! Про те, як це було, читайте у нашій публікації!

Завдяки нашій співпраці з British book, деякі наші онлайн-спільноти ENGin мали шанс взяти участь у конкурсі Book Challenge цього грудня! Учасники ділилися своїми думками про книги, які вплинули на їх життя!

 

Цей рік, був непростим для всіх нас! Але завдяки Вам та Вашій підтримці, ми продовжуємо працювати та обʼєднувати Україну зі Світом! Вітаємо з прийдешніми святами, та бажаємо, щоб у Вашому домі завжди було світло, підтримка близьких та мирне небо!

 

Щиро,
Команда ENGin

 


225