ДДУВС розширює горизонти міжнародного співробітництва!

Новини університету

В межах академічної мобільності відбулась зустріч представників ННІ права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з деканом факультету права та соціальних наук Університету імені Яна Кохановського в місті Кельце (Польща) Хубертом Казмаруком.

З вітальними словами виступила директорка ННІ права та інноваційної освіти Вікторія Савіщенко, яка зазначила, що плідна співпраця між університетами розпочалася ще у 2016 році.

Під час зустрічі онлайн сторони обговорили актуальні напрями роботи з наукової, навчальної та міжнародної діяльності.

Учасники домовились про створення Центру польського права на базі ДДУВС, а також студій з розвитку в Україні польських традицій. Говорили й про перспективи проведення спільних науково-практичних заходів, відкритих лекцій з залученням науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти.

В ході дискусії пан Хуберт зазначив, що керівництво університету підтримує ініціативу проведення спільних заходів. Наголосив, що він вірить у перемогу України та має надію зустрітися в очному форматі найближчим часом.

До зустрічі також долучилися завідувачі кафедр ННІ права та інноваційної освіти. Обговорили перспективи співпраці з профільними кафедрами університету імені Яна Кохановського.

Директорка інституту Вікторія Савіщенко подякувала керівництву польського університету за надану можливість студентам ДДУВС брати участь у програмах академічної мобільності. Вона також висловила подяку польському народові за допомогу та всебічну підтримку України у надскладний воєнний час.

 

 


314