Почесні грамоти Верховної Ради вручено: серед нагороджених – представник ДДУВС

Новини університету

Голова Дніпропетровської обласної ради відзначив представників органів місцевого самоврядування, лікарів, військових, освітян, працівників соціальної сфери області. Грамоту та медаль отримав декан факультету кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Сергій Балабан.

«Насправді в нашій області – сотні й тисячі людей, які за цей рік зробили неможливі речі для своєї держави, її захисту, для допомоги й порятунку. Щиро дякую кожному! Ми обов‘язково переможемо. І саме тому, що у нас такі сильні, патріотичні та завзяті люди», – зазначив Микола Лукашук.

За вагомий внесок у життя нашого регіону, плідну працю та відданість нагороди отримали десятеро активістів – мешканців Дніпропетровщини.

Для декана факультету кримінальної поліції ДДУВС Сергія Балабана Почесна грамота Верховної Ради є високою оцінкою його роботи та роботи всього колективу підрозділу, який він очолює.

«Завдяки підтримці моєї родини, друзів та керівництва університету я можу досягати таких результатів! Подібні нагороди мотивують на нові звершення та віддане служіння на благо українському народові», – сказав очільник факультету.

 

 


669