Діти Запоріжжя – із вітаннями до Захисників

Новини ЗЦППП «АКАДЕМІЯ ПОЛІЦІЇ», Новини університету

Більше 120 пам’ятних подарунків зібрали для військових у рамках патріотичної акції «Привітай Захисників України». Захід ініціював Запорізький центр первинної професійної підготовки «Академія Поліції» спільно із Запорізькою обласною молодіжною громадською організацією «Молодіжна поліцейська академія».

До акції долучилася молодь різного віку – від першокласників до майбутніх випускників. Власноруч вони виготовили маленькі обереги, підготували малюнки та листи зі словами підтримки та подяки нашим воїнам.

Дівчата переважно зображали державні символи та національні обереги, хлопці – військову техніку та самих захисників, які вдень і вночі зі зброєю в руках боронять територіальну цілісність держави. У текстових посланнях згадали й про родини, що терпляче чекають на своїх героїв вдома.

Усі подарунки поїхали безпосередньо на передову: їх передали через бійця ЗСУ, що несе службу на Донецькому напрямку.

Директор Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС Микола Назаренко не раз наголошував, що патріотичне виховання – один із ключових напрямків у роботі із закладами загальної середньої освіти. За патріотизм та повагу до Збройних Сил України усі учасники акції були нагороджені дипломами від ЗОГМО «Молодіжна поліцейська академія».

 

 


346