Молодь ДДУВС запрошує! Про курсантське життя – із перших вуст

Новини університету

Курсанти Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції провели акцію «Відвідай рідну школу». Протягом місяця вони поспілкувалися з майбутніми вступниками з 12 областей України, яким розповіли про переваги та перспективи навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

З огляду на ситуацію в країні, профорієнтаційні зустрічі проходили як в очному, так і в дистанційному форматі – з використанням платформи ZOOM. Курсанти розповіли про деталі навчального процесу та проходження практики, говорили й про важливість поліцейської діяльності в умовах сьогодення. Загалом акція охопила 240 закладів загальної середньої освіти.

Особливу зацікавленість у школярів викликали питання про вступну кампанію та доступні напрями підготовки. А ще – про дозвілля курсантів та проживання в курсантському гуртожитку. Майбутні правоохоронці охоче поділилися власними історіями та досвідом, а також враженнями від навчання в університеті. Наостанок запросили абітурієнтів приєднатися до великої родини ДДУВС.

Провідний фахівець ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Олександр Солонько відзначає, що такий формат спілкування завжди має успіх серед майбутніх вступників, а особливо серед тих, хто досі роздумує над питанням вибору професії. Це можливість поглянути на університет через призму реальних історій, очима таких же юнаків та дівчат.

«Перший та другий курси ще не встигли віддалитися від школи, легше знаходять конект з аудиторією такого віку. Тож, подібні зустрічі проводитимемо й надалі», – сказав він.

 

 


354