Підсумки-2022: у ДДУВС нагородили кращих працівників

Новини університету

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, особисту ініціативу, самовідданість та професіоналізм, а також досягнення високих показників у професійній діяльності працівники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ отримали грамоти та подяки МВС України.

Привітав колег ректор університету полковник поліції Андрій Фоменко.

Почесні грамоти Міністерства внутрішніх справ України отримали начальниця відділу – головний бухгалтер відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Олена Шитова та директор Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції підполковник поліції Владислав Лазарєв.

Грамотою МВС України нагороджена завідувачка кафедри психології та педагогіки Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти Вікторія Корнієнко.

Оголошено подяку МВС України доценту кафедри криміналістики та домедичної підготовки Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Наталії Павловій та завідувачці кафедри аналітичної економіки та менеджменту Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти Надії Фісуненко.

Ректор побажав ще більше досягнень у новому році, прогресивних ідей та творчих ініціатив.


579