За крок до служби: магістри захистили стажування!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся захист стажування у форматі поліцейського квесту. Сьогодні слухачі магістратури 2-го курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції демонстрували здобуті знання та навички на спеціально облаштованих полігонах.

Понад чотири місяці курсанти проходили стажування у практичних підрозділах Національної поліції Дніпропетровської, Кіровоградської та Запорізької областей.

Захист проходив за попередньо змодельованими викладачами фабулами.

На слідчо-криміналістичному полігоні слухачі магістратури відпрацювали навички проведення слідчих (розшукових) дій та їх  документування технічними засобами.

Окрему увагу керівники практики приділили закріпленню знань, необхідних у ході слідчого документування наслідків ворожих обстрілів.

Ці навички майбутні поліцейські демонстрували на локаціях, змодельованих за наслідками влучання ракети та дрона-камікадзе.

Керівники практики зазначають: «В результаті проведеного заходу слухачі магістратури показали високий рівень  здобутих під час стажування професійних навичок і готовність ефективної роботи на майбутніх слідчих посадах в підрозділах Національної поліції».


476