На старті професійного становлення: магістрантів ДДУВС призначено на посади!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл слухачів магістратури для призначення на посади середнього складу в територіальних підрозділах поліції. 19 випускників – майбутні фахівці оперативних підрозділів, слідства та превентивної діяльності поповнять лави Національної поліції у 7 областях України.

Перед державною комісією постали слухачі магістратури денної форми навчання Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції та факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко привітав випускників із новим, важливим етапом у їхньому житті – початком професійної діяльності, побажав гідно нести службу, наполегливо працювати, бути успішними в кар’єрному зростанні.

«Попереду у вас останнє випробування – комплексний державний іспит. Втім, найголовніший життєвий іспит ви вже склали під час останнього стажування – служби в практичних підрозділах у воєнний час. Ті знання та навички, які ви отримали в магістратурі, знадобляться вам вже для призначення на керівні посади. Ви будете приймати рішення, брати на себе відповідальність, ставити завдання своїм підлеглим. Сподіваюся, що кожен із вас скористається можливістю повернутися до університету – підвищити кваліфікацію, взяти участь у конференції, семінарі чи вебінарі, пройти тренінг за участю європейських фахівців. Ми неодмінно маємо співпрацювати заради взаємного обміну досвідом, спільного розвитку та професійного зростання. Пам’ятайте, університет завжди з вами на зв’язку, тому звертайтеся, якщо у вас будуть виникати труднощі чи проблемні питання на практиці. Ми готові їх вирішувати разом із вами. Не зупиняйтеся на досягнутому, завжди рухайтеся вперед, не бійтеся труднощів та перешкод, бережіть себе, завжди залишайтеся чесними та людяними», – звернувся до випускників Андрій Євгенович.

У день розподілу до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітав начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області полковник поліції Володимир Загородній.

Він побажав магістрантам безпечної служби, успіхів, натхнення та професійного зростання.

За рішенням комісії з персонального розподілу в Дніпропетровській області нестимуть службу 11 випускників ДДУВС, у Запорізькій та Кіровоградській – по 2, Донецькій, Херсонській, Миколаївській, Івано-Франківській – по одному.

Навчальний процес завершено, після успішного складання атестації магістри приступлять до виконання своїх службових обов’язків. Бажаємо випускникам сумлінно нести службу в лавах Національної поліції України, успіхів та безпечної служби!


293