Об’єднуємо зусилля: СКР та Молодіжна рада Дніпра розширюють співпрацю!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося підписання Меморандуму про співпрацю із КП «Молодіжний центр Дніпра» Дніпровської міської ради. Метою сторін є реалізація спільних ініціатив, спрямованих на всебічний розвиток активної та свідомої молоді.

Відкрив захід ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко. Він розповів про волонтерську діяльність на базі навчального закладу та наголосив, що саме молодь є тією рушійною силою, яка постійно надихає університет на подальший рух.

«Молодь завжди мала вплив на обрання пріоритетних напрямків розвитку суспільства і держави. Тож ми відкриті до будь-яких ініціатив, які сприятимуть процвітанню як нашого регіону, так і країни в цілому. Сподіваюся, що меморандум стане основою, яка дозволить нам плідно співпрацювати на благо перемоги», – відзначив Андрій Євгенович.

У рамках меморандуму сторони домовилися про координацію дій щодо подальшого розвитку молодіжного руху. Зокрема, про проведення просвітницьких, благодійних та культурних проєктів у Дніпровській міській територіальній громаді, реалізацію державної молодіжної політики. Спільними зусиллями сприятимуть становленню та самореалізації молоді, формуванню організаторських навичок та лідерських якостей, активної громадянської позиції.

Директор КП «Молодіжний центр Дніпра» Ірма Нініашвілі відзначила, що фактична співпраця триває ще з початку повномасштабного вторгнення, адже студенти та курсанти університету активно долучаються до волонтерської роботи центру.

Голова студентсько-курсантської ради ДДУВС Микита Федорчак наголосив, що підписання документу – це своєрідний фундамент, на якому створюватимуть дієвий майданчик для комунікації.

«Аби усі ініціативні, амбітні студенти та курсанти знали, де є та платформа для реалізації власних ініціатив, від екологічних та просвітницьких до патріотичних та волонтерських», – сказав він.

Після завершення офіційної частини заходу гостям із молодіжного центру влаштували екскурсію ключовими локаціями університету.


461