З вогниками у серцях: курсанти та студенти допомагають ЗСУ

Новини університету

Молодь Дніпра об’єднує зусилля задля наближення ПЕРЕМОГИ. Сьогодні представники Молодіжної ради Дніпра разом із курсантами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ виготовляли окопні свічки.

Така акція відбулася в рамках реалізації меморандуму про співпрацю та за ініціативи студентсько-курсантської ради закладу освіти.

За словами волонтерів, така свічка, в залежності від розміру, горить від 2 до 6 годин, і в будь-яку мить може бути застосована як джерело світла. До того ж, від неї ще й тепло. А якщо змайструвати над окопною свічкою сітку, поставити на неї металеву чашку, то і воду закип’ятити можна.

Учасники акції з великим ентузіазмом виготовили більше сотні окопних свічок, які невдовзі будуть передані нашим захисникам.

«Ми щиро віримо, що ці свічки зможуть подарувати вогник тепла, надії та віри нашим військовим і закликаємо всіх допомагати ЗСУ», – говорить голова СКР ДДУВС Микита Федорчак.

Молодь Дніпра переконана, світло переможе темряву, адже нікому не вистачить сили загасити його в гарячих українських серцях.


366