Тримають тил волонтерки!

Новини університету

Плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, забезпечують одягом переселенців. І це далеко не всі завдання, які щоденно виконує ініціативна молодь Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Катерина Байрак, Олександра Дусяк та Анна Сопилюк – курсантки ННІ права та Національної поліції. З початку війни дівчата займаються волонтерством. Беруться за будь-яку справу з ентузіазмом та вірою у перемогу України.

Катерина вже не раз долучається до різних благодійних акцій. Зокрема активно співпрацює з громадською організацією «Дуїт». Ініціативна молодь влаштовує марафони з виготовлення маскувальних сіток та окопних свічок.

Марафон триває три дні. Потім волонтери беруть перерву для збору матеріалів. Долучаються всі небайдужі, серед них – багато курсантів та студентів ДДУВС.

Анна Сопилюк разом із родиною налагодили виробництво окопних свічок прямо вдома. У курсантки рідний брат та багато знайомих несуть службу в ЗСУ. Тому дівчата намагаються бути максимально корисними. Ні хвилинки не сидять без діла: з думками про перемогу дарують світло та тепло українським захисникам.

Олександра Дусяк налагодила співпрацю з декількома пунктами незламності у Дніпрі. Під час проходження практики курсантка там несла службу з охорони громадського порядку. У вільний час допомагала з фасуванням одягу для переселенців.

Практика закінчилася, співпраця ж курсантки з пунктами незламності триває.

Це всього три історії, але кожна з них надихає. Кожна із цих дівчат робить свій внесок у ПЕРЕМОГУ!


357