Ще одну вершину підкорено: магістри ДДУВС склали державний іспит!

Новини університету

Відбулася державна атестація слухачів магістратури, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Комплексний атестаційний іспит проходив із використанням елементів квесту, що поєднав теорію та практику поліцейської діяльності.

Магістри демонстрували рівень знань із дисциплін спеціалізації: «Провадження в справах про адміністративні правопорушення, прийняття рішень про застосування адміністративних стягнень та забезпечення їх виконання»; «Актуальні проблеми адміністративної діяльності Національної поліції»; «Захист та дотримання прав і свобод людини в діяльності Національної поліції».

До участі в роботі екзаменаційної комісії були залучені представники ГУНП в Дніпропетровській області, а також досвідчені науково-педагогічні працівники університету.

Так, від кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності екзаменаторами виступили завідувач кафедри підполковник поліції Андрій Собакарь та професор майор поліції Борис Логвиненко. Кафедру теорії та історії держави і права представляла її завідувачка – Марина Саєнко.

На навчально-тренувальних полігонах університету здобувачі продемонстрували навички складання службової документації, а також необхідні поліцейським компетентності.

За результатами державної атестації магістри отримали позитивні оцінки, а головне – новий досвід та гарну мотивацію до подальшої служби!

Попереду у здобувачів вищої освіти ще один комплексний іспит із дисциплін «Актуальні проблеми застосування кримінального законодавства» та «Актуальні проблеми застосування кримінального процесуального законодавства». Після його успішного складання вони приступлять до виконання службових обов’язків у лавах Національної поліції України.

 

 


318