Провідні навчальні заклади Європи відчиняють двері студентам ДДУВС

Новини університету

Завершився конкурсний відбір на 2 семестр 2022-2023 навчального року для здобувачів вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. За його результатами 4 студентки ННІ права та інноваційної освіти навчатимуться за умовами міжінституційних обмінів в Бухарестському університеті економічних досліджень (Румунія), Університеті Олександра Йоана Кузи (Румунія) та Університеті Яна Кохановського (Польща).

Другокурсниці Златослава Красюк та Катерина Антонова, які навчаються за освітньою програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», отримали підтвердження та запрошення на навчання до румунського університету.

Період мобільності: 20 лютого – 9 липня. В рамках програми Erasmus+ студентки звільняються від плати за навчання в Бухарестському університеті економічних досліджень. За умовами гранту покриваються витрати за проїзд та проживання.

Також отримано підтвердження з Університету Яна Кохановського (Польща) про зарахування на другий семестр здобувачок 3 курсу Таїсії Вовк та Анастасії Гордієнко, які навчаються за освітньою програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Студентка 3 курсу Катерина Хмеленко, яка у ДДУВС опановує освітню програму за спеціальністю «Право», отримала підтвердження на навчання в Університеті Олександра Йоана Кузи (Румунія). Нагадаємо, наразі здобувачка вищої освіти завершує семестрове навчання в Університеті Яна Кохановського.

За словами керівництва інституту, здобувачки вищої освіти отримали унікальну можливість навчатися за кордоном – у провідних європейських закладах вищої освіти.

Вітаємо дівчат, бажаємо успіхів, наполегливості та завзяття до навчання!

 

 


283