Тренінг «Захист прав і законних інтересів дітей»

Новини університету

Захід проведено в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ у межах обласної програми навчання з питань запобігання та протидії домашньому, гендерно зумовленому насильству.

«Безпечне місце»: профілактична робота від психологів ДДУВС

Новини університету

Фахівцями відділення психологічного забезпечення Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проведено тренінг для курсантів з категорії внутрішньо переміщених осіб на тему «Безпечне місце».

Поточні закупівлі (Послуги з технічного обслуговування газопроводів та споруд на них за адресою м. Запоріжжя, вул. Севастопольська, 26 «Запорізький центр первинної професійної підготовки «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ»)

Поточні закупівлі

Поточні закупівлі (Послуги з технічного обслуговування приладів комерційного вузла обліку витрати газу з вимірювальним комплексом ФЛУОТЕК-ТМ на об’єкті Запорізький центр первинної професійної підготовки Академія поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, за адресою м. Запоріжжя, вул. Севастопольська, 26)

Поточні закупівлі

Поточні закупівлі (Послуги з технічного обслуговування устаткування та обладнання топкових за адресою м. Запоріжжя, вул. Севастопольська, 26 «Запорізький центр первинної професійної підготовки «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ»)

Поточні закупівлі