Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми службово-бойової діяльності сил сектору безпеки і оборони України»

Новини університету

Захід організовано кафедрою спеціальної фізичної підготовки та кафедрою тактико-спеціальної підготовки ДДУВС.

Захід відкрив проректор ДДУВС, доктор юридичних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, полковник поліції Олександр ЮНІН, який привітав учасників заходу від імені керівництва університету. Він акцентував увагу на актуальності обраної теми для науковців закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання та побажав цікавих дискусій.

Конференція проходила в змішаному форматі. Напрямами роботи заходу були такі:

• удосконалення рівня службово-прикладних єдиноборств правоохоронних структур;

• сучасні питання фізичної підготовки та фізичного виховання курсантів та студентів ЗВО зі специфічними умовами навчання;

• проблеми та перспективи розвитку системи професійного відбору майбутніх правоохоронців тощо.

Учасники обговорювали теми ролі фізичної підготовки курсантів у системі заходів забезпечення особистої безпеки; значення фізичної підготовки для ефективної дії працівників поліції в умовах службово-бойових ситуацій; навчання наданню домедичної допомоги в ЗВО МВС України та інші.

За результатами конференції будуть вироблені рекомендації, які згодом направлять на МВС України з метою їх впровадження у практичну діяльність.

 

 


89