Естафета з тактичної евакуації для курсантів ДДУВС

Новини університету

Захід проведено науково-педагогічними працівниками кафедри спеціальної фізичної підготовки і кафедри тактико-спеціальної підготовки Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

ІІ Міжнародний форум молодих вчених «Сучасні дослідження в глобалізаційному світі: наука для миру і безпеки» у ДДУВС

Новини університету

Участь у заході, проведеному під егідою Ради молодих вчених, взяли понад 150 представників вітчизняних та зарубіжних закладів вищої освіти, державних установ та громадських організацій.

У ДДУВС пройшов тренінг «Ментальне здоров’я: як попіклуватися про себе»

Новини університету

Захід проведено Дніпровським державним університетом внутрішніх справ спільно з Дніпровським міським центром соціальних служб. Участь у тренінгу взяли працівники ДДУВС.

Поліцейським ДДУВС присвоєно чергові спеціальні звання

Новини університету

Ректор Дніпровського державного університету внутрішніх справ Олександр МОРГУНОВ вручив нові погони офіцерам закладу вищої освіти, які перебували у відрядженні в ГУНП в Донецькій області.

Модельне судове засідання: заняття для курсантів із фахівцем-практиком

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ проведено модельне судове засідання у навчальній залі судових засідань за участі судді Новокодацького районного суду міста Дніпро Максима ТАУСА.

У ДДУВС презентували книгу «Гвардія наступу. Самовидець»

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшла презентація книги «Гвардія наступу. Самовидець». На її сторінках у художній обробці розкриваються історії захисників, які добровільно пішли боронити незалежність України.

Досвід від практиків: патрульні провели заняття в ДДУВС

Новини університету

Заняття проведено для слухачів відділення первинної професійної підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації Дніпровського державного університету внутрішніх справ.