Поліцейським ДДУВС присвоєно чергові спеціальні звання

Новини університету

Ректор Дніпровського державного університету внутрішніх справ Олександр МОРГУНОВ вручив нові погони офіцерам закладу вищої освіти, які перебували у відрядженні в ГУНП в Донецькій області.

Захід розпочався на стройовому плацу університету з виконання Державного Гімну України. Всі присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок російської агресії хвилиною мовчання.

Олександр МОРГУНОВ зазначив, що, зважаючи на ситуацію в державі, формуються поліцейські загони, які відправляються на підсилення сил безпеки і оборони, що замінюють військових та заступають на охорону державного кордону. Ректор акцентував увагу на тому, що курсанти мають приділяти увагу не тільки основному навчанню, але й тактичній та фізичній підготовці, адже український поліцейський – це, перш за все, захисник і разом з військовими в разі необхідності він має бути готовий боронити Україну.

Офіцерам університету, які нещодавно проходили службу в головному управлінні Національної поліції в Донецькій області, присвоєно чергові спеціальні звання, на один ступінь вище від звання, передбаченого займаною штатною посадою.

Ректор Олександр МОРГУНОВ вручив поліцейським погони:

• майору поліції Борису ЛОГВИНЕНКУ присвоєно звання підполковника поліції;

• капітанові поліції Сергію ПЕТРЕНКУ присвоєно звання майора поліції;

• капітанові поліції Івану БОГАТИРЮ присвоєно звання майора поліції;

• старшому лейтенантові поліції Степану КОЦАЮ присвоєно звання капітана поліції;

• старшому лейтенантові поліції Олександру МОРГОВСЬКОМУ присвоєно звання капітана поліції.

Наразі частина поліцейських університету продовжує перебувати у відрядженні в Донецькій області, де вони несуть службу.

По завершенні заходу курсанти пройшли урочистим маршем.

 

 


99