Викладачі ДДУВС разом із патрульними поліцейськими влаштували для курсантів справжній квест!

Новини університету

«Я – курсант, ми – поліцейські», – саме під такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся квест для курсантів факультету превентивної діяльності. Захід влаштували для першокурсників факультету, які наразі проходять табірний збір у закладі.

Цікаво, пізнавально та корисно для професійної діяльності – таку мету проведення квесту визначили для себе фахівці навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем превентивної діяльності, кафедр тактико-спеціальної підготовки, а також адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності. Долучилися до заходу і співробітники Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Квест включав у себе кілька етапів, під час проходження яких курсанти мали змогу продемонструвати свою ерудованість, винахідливість, вміння швидко приймати рішення та фізичну витривалість.

У ході інтелектуального випробування першокурсники перевірили себе на знання законодавства, матеріальних частин зброї, боєприпасів, спецзасобів, а також правил дорожнього руху та охорони правопорядку.

Завершили квест естафетою, у якій команди змагалися у витривалості, швидкості, вмінні одягати спеціальні засоби та надавати домедичну допомогу.

Патрульні поліцейські у свою чергу не лише слідкували за проведенням квесту, а й надавали практичні поради та підтримували команди. Зокрема, після завершення заходу з задоволенням поспілкувалися з першокурсниками та розповіли про особливості поліцейської служби.

 

 


491