Низка нагород за підсумками Чемпіонату України з поліцейського хортингу – у спортсменів ДДУВС!

Новини університету

Чемпіонат України з поліцейського хортингу приніс збірній Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відразу декілька призових місць! Змагання упродовж трьох днів проходили у Вінниці, а за перемогу у різних категоріях боролося близько 120 спортсменів з різних областей України.

Свій рівень із професійно-прикладного виду спорту демонстрували як представники спортивних клубів, так і силових відомств. Зокрема участь у чемпіонаті взяли команди тренінгового центру ГУНП у Вінницькій області, Державної прикордонної служби України, Служби судової охорони, Військово-морських сил Збройних сил України, а також Корпусу оперативно-раптової дії Національної поліції України тощо.

До складу збірної ДДУВС увійшли 8 представників. За результатами запеклих поєдинків спортсмени закладу здобули низку нагород.

Так, старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Олег Завістовський посів 1 місце у розділі «Поліцейський самозахист».

Курсанти 4 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції теж стали золотими призерами: Владислав Таран здобув перемогу у розділі «Техніка самозахисту», а Євгеній Онуфрієнко – у розділі «Поліцейський самозахист».

Окрім цього, друге місце у розділі «Поліцейський самозахист» посів курсант 3 курсу інституту Єгор Маковей. У цьому ж розділі третє місце вибороли курсанти Артем Шпак та Аліна Яйлян.

 

 


553