Серед юних науковців Дніпропетровщини обрано найкращих!

Новини університету

Переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України визначено на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Уже вдев’яте заклад забезпечує проведення захисту науково-дослідницьких робіт з правознавства для учнів наукового відділення «Історії, філософії та суспільствознавства» КПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» ДОР.

Так, у секції «Правознавство» свої дослідження представили 15 талановитих переможців І етапу конкурсу з усієї Дніпропетровської області.

Забезпечували роботу секції «Правознавство», проведення установчої сесії та визначення переможців обласного етапу конкурсу науково-педагогічні працівники кафедри загальноправових дисциплін ДДУВС.

Головою журі секції «Правознавство» стала проректорка Лариса Наливайко. До складу журі також увійшли доценти кафедри загальноправових дисциплін Ольга Чепік-Трегубенко та Євгенія Мінакова.

Переможці ІІ етапу представлятимуть Дніпропетровщину на всеукраїнському етапі конкурсу. За свої наукові досягнення фіналісти отримають обласну іменну стипендію Дніпропетровської обласної ради.

Зазначимо, що ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко та проректорка Лариса Наливайко є учасниками всіх ініціатив Малої академії наук Дніпропетровської області, що спрямовані на підтримку обдарованої молоді.

 

 


459