Пілотний Open Week завершився у Запоріжжі!

Новини «Академії поліції»

Уперше співробітники та слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ влаштували справжній Open Week! Профорієнтаційні заходи упродовж тижня тривали на базі Запорізького академічного ліцею № 23.

Учнів закладу ознайомлювали з університетом, проводили віртуальну екскурсію локаціями закладу тощо.

Зокрема представники академії ініціювали низку інформаційно-просвітницьких заходів з питань правової освіти, а також відкриті лекції з питань попередження та профілактики правопорушень і злочинів, дотримання особистої безпеки під час виявлення підозрілих, вибухонебезпечних предметів.

У рамках заходу «Open Week ДДУВС у Запорізькому академічному ліцеї № 23» також провели лекційне заняття «Коли один удома» для учнів початкової школи.

Для старшокласників влаштували військово-спортивну естафету.

Продемонстрували школярам і показовий виступ службових собак.

Кульмінацією Open Week стало прийняття учнів 10 класу у члени Молодіжної поліцейської академії. Школярі склали присягу почесних членів організації, після чого надягнули галстуки з відповідною емблемою.

Наприкінці заходу були відзначені переможці правової вікторини, а також нагороджені учасники військово-спортивної естафети. Школярі отримали грамоти та пам’ятні подарунки.

«Такий формат занурення в університетське середовище ми спробували вперше. Це корисна практика, яку плануємо продовжувати і надалі. Вона розвиває почуття особистої відповідальності, а також формує рівень довіри дітей до працівників поліції», – зазначив директор центру Микола Назаренко.

 

 


277