Зустріч ректора з представниками СКР: розповідаємо про ключові висновки!

Новини університету

«Ваша молодіжна підтримка та громадська позиція є надважливими для розвитку суспільства, а також єдності країни», – про це під час зустрічі з членами студентсько-курсантської ради зазначив ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

Вогнева підготовки: міжкафедральний обмін досвідом триває

Новини університету

Семінар-тренінг «Методика використання інтерактивного мультимедійного обладнання в освітньому процесі» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Представники кафедри тактико-спеціальної підготовки поділилися досвідом викладання дисципліни «Вогнева підготовка» з науково-педагогічними працівниками кафедри фізичного виховання.

Викладачі – студентсько-курсантській молоді ДДУВС: «Україна – суверенна демократична держава!»

Новини університету

Напередодні Дня єднання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся цикл тематичних лекцій «Україна єдина». Патріотичні бесіди проходять на курсантських та студентських інститутах і факультетах. Більше інформації – далі.

Свято всіх закоханих в академії поліції

Новини «Академії поліції»

У багатьох країнах світу 14 лютого відзначається День святого Валентина. У цей романтичний день все навколо здається пронизаним атмосферою кохання, яка спонукає відкрити серця тим, хто нам небайдужий. Слухачі ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС теж не змогли залишитися осторонь.

Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми екстремальної та кризової психології»

Анонси університету

21 лютого 2022 року кафедра психології та педагогіки ННІ права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проводить Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми екстремальної та кризової психології».

Пам’ятаємо, шануємо, вклоняємося…

Новини університету

15 лютого у Дніпрі провели урочисту церемонію покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан. До заходу біля пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам на Січеславській Набережній долучилися ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко та курсанти закладу освіти.