Вогнева підготовки: міжкафедральний обмін досвідом триває

Новини університету

Семінар-тренінг «Методика використання інтерактивного мультимедійного обладнання в освітньому процесі» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Представники кафедри тактико-спеціальної підготовки поділилися досвідом викладання дисципліни «Вогнева підготовка» з науково-педагогічними працівниками кафедри фізичного виховання.

У ході тренінгу викладачі ознайомилися з центром вогневої та тактичної підготовки та обговорили розширення можливостей його використання в освітньому процесі студентів, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».

«Першочерговим завданням викладача є прищеплення студентам навичок безпечного поводження зі зброєю. Використання інтерактивних мультимедійних технологій на заняттях з вогневої підготовки якраз і дозволяє це зробити повною мірою», – зазначив старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Євген Зеленський.

В рамках заходу учасники також обговорили актуальні питання застосування вогнепальної зброї в різних службових ситуаціях. Також були відпрацьовані алгоритми реагування на різні види загроз.

Наприкінці тренінгу викладачам двох кафедр було запропоновано самостійно змоделювали ситуації з використанням інтерактивного мультимедійного обладнання, що дозволило відпрацювати нові алгоритми та покращити практичну складову викладацької діяльності.

 

 


481