Молилися за Україну…

Новини університету

Центральний храм на честь Ікони Божої Матері «Несподівана Радість» сьогодні відвідали курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Так, майбутні правоохоронці взяли участь у молебні за мир та спокій в Україні. Підтримали ініціативу молоді проректор ДДУВС генерал поліції третього рангу Сергій Коміссаров і помічник ректора Володимир Ковбаса.

Молебень за мир був приурочений до Двох тижнів єдності. Службу проводив керуючий Дніпропетровською єпархією Української православної церкви Високопреосвященніший архієпископ Дніпровський і Криворізький Симеон.

Таким чином, курсанти вирішили підтримати відчуття духовності, висловити підтримку Батьківщині та вкотре зауважити: українська нація – незламна, адже вона завжди оберігає свою незалежність, вірить у неї і робить усе задля мирного та світлого майбутнього її громадян.

«У світлі подій, які відбуваються в Україні, хочеться побажати усім нам терпіння, стійкості та сили витримати все це з гордістю та мужністю», – зазначив курсант 3 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Артем Ляшенко.

Україна єдина!

 

 


473