Єднаймося красою державної символіки!

Новини університету

У справжній музей мистецтв сьогодні перетворився Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Куратори та студенти ННІ права та інноваційної освіти перед заняттями перевтілилися у дизайнерів інтер’єру.

Прикрасили аудиторії в українському національному стилі з метою розширення знань студентської молоді про історію національної державної символіки.

Синьо-жовті стяги, рушники з українським орнаментом, вироби декоративно-ужиткового мистецтва вмить заповнили студентські лекційні зали. У кожній роботі – любов до рідної землі, її святинь і символів.

«Спільна праця та потяг до прекрасного ще більше об’єднала студентську молодь. Кожен намагався зробити свій внесок в оформлення та декорування. Вдячна студентам 1 та 2 курсів спеціальності «Право». Їхніми зусиллями одна з аудиторій перетворилася у справжню світлицю української символіки», – розповідає доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Ольга Ядловська.

Серед усіх виробів найбільше членам журі сподобалась робота, виконана у техніці квілінг. ЇЇ авторка – студентка третього курсу спеціальності «Менеджмент» Тетяна Головня. Дівчина виготовляла панно впродовж місяця і, звичайно ж, вирішила подарувати його університету.

Тепер одну з аудиторій ННІ права та інноваційної освіти прикрашає Державний Герб, уквітчаний рослинами, які вважаються символами України.

 

 


747