Курсанти ДДУВС відвідали Дніпровський апеляційний суд

Новини університету

Здобувачі ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції відвідали ряд відкритих судових засідань з апеляційного розгляду кримінальних проваджень колегіями суддів Дніпровського апеляційного суду.

Захід організовано професором кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань Вікторією РОГАЛЬСЬКОЮ і проведено з метою ознайомлення з діяльністю Дніпровського апеляційного суду та поглиблення теоретичних знань у здобувачів вищої освіти щодо кримінальних процесуальних аспектів провадження в суді апеляційної інстанції в межах вивчення дисципліни «Кримінальний процес».

Курсанти мали можливість безпосередньо поспостерігати за процесуальним порядком розгляду апеляційний скарг на рішення, що прийняті судами першої інстанції. Також здобувачі поспілкувалися з суддями Дніпровського апеляційного суду після судових засідань.

Практичні заняття допомагають здобувачам вищої освіти краще зрозуміти теоретичний матеріал та якісніше підготуватися до виконання своїх професійних обов’язків, врахувавши відповідну судову практику під час здійснення слідчої діяльності.

 

 


34