Військові знову за кермом: слухачі Автошколи для осіб з інвалідністю ДДУВС отримали водійські посвідчення

Новини університету

Іспит відбувся у Територіальному сервісному центрі МВС (м. Дніпро). На заході були присутні також перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА та директор РСЦ ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях Володимир СТЕПАНОВ.

Історія двох Олександрів – майже однакова: обидва добровільно та не роздумуючи пішли у лави ЗСУ з початком військової агресії. Обидва слухачі Автошколи після поранень та ампутації та пересуваються в кріслі колісному, проходячи процедури протезування.

Хлопці вирішили отримати водійське посвідчення після того, як побачили інформацію про Автошколу на сайті університету та у соціальних мережах, адже впевнені: водійське посвідчення – це той обов’язковий інструмент, який сьогодні допомагає їм та іншим бійцям прилаштуватися до нових умов, працевлаштуватися, адаптуватися до життя, мати змогу вільного пересування.

Водіння облаштованого авто з ручним керуванням категорій В та С1 – це основні напрями, за якими працює Автошкола на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Разом з тим університет пропонує всебічну підтримку та реабілітацію ветеранів-військових, а також цивільних осіб, що мають порушення опорно-рухового апарату: спортивна реабілітація та дозвілля, отримання вищої освіти, працевлаштування, участь у заходах у межах проєкту Титани UA тощо.

Військові-ветерани продовжать навчання в Автошколі для осіб з інвалідністю – з метою отримання водійського посвідчення категорії «С1». Опанування одразу двох категорій та наявність двох посвідчень надасть більшу можливість для подальшого працевлаштування.

Контакти автошколи:

Тел. +38 (067) 636-97-40

м. Дніпро, просп. Науки (Гагаріна), 26.

 

 


38