Профорієнтація із користю: до ДДУВС на практичне заняття запросили ліцеїстів

Новини університету

Заняття з надання першої домедичної допомоги проведено для ліцеїстів комунального закладу освіти «Дніпропетровський обласний ліцей-інтернат фізико-математичного профілю».

Захід організовано кафедрою криміналістики та домедичної підготовки ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції спільно з представниками відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштування ДДУВС.

Професор кафедри д.ю.н, професор Ігор ПИРІГ розповів учням про правила надання першої домедичної допомоги та показав наочно методику зупинку масивної кровотечі з використанням турнікету, визначення ефективності дихання, алгоритм проведення серцево-легеневої реанімації, тампонування, накладання пов’язок.

Окрім цього було проведено ознайомчу екскурсію, під час якої ліцеїсти дізналися про факультети, інститути й спеціальності, проявили зацікавленість до умов навчання і студентсько-курсантського життя.

Також організатори розповіли про освітні програми, за якими здійснюється підготовка в університеті, і показали гостям навчальні полігони університету.

 

 


69