Нова співпраця – нові наукові перспективи!

Новини університету

Договір про співробітництво та взаємодію було підписано між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Українським науково-дослідним інститутом спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України. Що передбачає новий рівень співпраці – далі докладніше.

Підписантами з обох сторін виступили ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко та директор інституту Андрій Свінцицький.

У рамках договору передбачається співпраця та взаємодія у сфері науково-прикладних досліджень, організаційного та методичного забезпечення наукової і редакційно-видавничої діяльності, а також підготовки наукових кадрів та обміну науковою інформацією.

Зокрема серед ключових напрямів подальшого співробітництва планується зосередити увагу на реалізації спільних наукових досліджень та проєктів, підготовці наукових статей, посібників, монографій, наукових оглядів тощо, участі у спільних семінарах, круглих столах, виставках.

Також у ході співробітництва представники двох закладів вищої освіти займатимуться спільною редакційно-видавничою діяльністю, організацією навчальних курсів, тренінгів та стажувань, проведенням тематичних робочих зустрічей тощо.

 

 


475