Турбота про захисників: у Запорізькій «Академії поліції» зібрали чергову партію волонтерської допомоги

Новини «Академії поліції», Новини університету

Слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС передали на фронт чергову партію волонтерської допомоги. Цього разу до бійців відправили харчові продукти.

Підтримка захисників – корисне і шляхетне починання. Працівники та слухачі запорізької «Академії поліції» систематично організовують збір волонтерської допомоги для військовослужбовців Збройних Сил України.

Днями в «Академії поліції» сформували нову партію для передачі на фронт. Цього разу у посилках продукти харчування, напої та мед. Везе допомогу традиційно Олександр Озмітель, відомий запорізький волонтер.

Як розповів сам Олександр, він розпочав свою волонтерську діяльність у лютому минулого року. За цей час він має декілька цікавих історій, пов’язаних саме із допомогою військовим.

«Якось я перевозив для наших захисників 250 вареників, аби підгодувати їх харчами, схожими на домашні. Був березень і так вийшло, що вони розтанули. Проте гіршими від цього не стали, їх зварили і потім з’їли. Також якось на Великдень віз хлопцям паски. І не трохи, а цілу машину», – розповідає Олександр Озмітель.

У реальному житті волонтер працює викладачем фізичної культури у закладі профтехосвіти та дуже любить свою роботу. Майбутнім волонтерам Олександр порадив ніколи не зупинятись і доводити справи до кінця.

 

 


295