Запорізька «Академія поліції» ДДУВС провела благодійну акцію

Новини «Академії поліції»

Благодійна акція «Свято дитинства» відлунала днями у КУ «Запорізький дитячий будинок-інтернат ЗОР». Серед його мешканців – дітки з інвалідністю віком від 4 до 18 років, а також дорослі до 35-ти. Вони потребують особливого догляду, побутового обслуговування та комплексу реабілітаційних заходів. Подарувати частинку турботи та тепла завітали слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки поліцейських «Академія поліції» ДДУВС.

Так, для вихованців закладу провели справжнє анімаційне шоу за участі «Пса Патрона». Майбутні поліцейські особисто підготували конкурси та різнопланові ігри, влаштували імпровізовану дискотеку. А за дружньої підтримки Благодійного Фонду «Покоління майбутнього» накрили для діток солодкий стіл: тут, окрім хрусткого печива та інших смаколиків, виготовляли невагому цукрову вату.

На додачу, хлопці-слухачі допомогли у реставрації декоративного озерця. Розкопали, розширили та вдосконалили, аби у спекотний літній день усі бажаючі змогли відчути прохолоду та насолодитися красою місцевих лілій.

«У цей складний для України період важливо пам’ятати й про вразливі верстви населення: сиріт та діток з особливими потребами. Кожен із нас може бути волонтером, віддавати частину свого часу та енергії для допомоги іншим. Волонтерство розвиває комунікативні та організаторські навички, вчить ефективно працювати в команді – а це дуже корисно для майбутніх поліцейських», – підкреслив директор ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС Микола Назаренко.

 

 


256