Привітання ректора ДДУВС полковника Андрія Фоменка з Днем Української Державності

Новини університету

Сьогодні, 28 липня 2023 року, Україна відзначає День Української Державності. Свято, яке виходить з історичних глибин та має на меті утвердження спадкоємності традицій українського державотворення.

День Української Державності – добра нагода вкотре згадати про багатовіковий досвід, культуру, самобутність українців, особливо на тлі неймовірної жорстокої агресії, з якою кожен українець стикається вже понад 17 місяців поспіль.

День Української Державності невипадково відзначається саме сьогодні.

Сучасність наочно ілюструє нам ті самі українські характери, що й сотні років тому: від розмов пересічних українців до сміливих подвигів воїнів – усюди ми чуємо голоси готовності протистояти будь-яким загрозам.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ також не залишається осторонь в умовах повномасштабного вторгнення: сьогодні кожен з представників університету, викладачі, студенти, курсанти об’єднані спільною справою – кожен на своєму місці та добре знає, що треба робити для нашої загальної Перемоги.

Щиро вітаю із Днем Української Державності та вірю, що найважливіше завдання ми обов’язково виконаємо: збережемо національну єдність, яку сьогодні нарешті маємо.

Сил, наснаги, віри у найкраще, готовності стояти та вибороти Перемогу!

 

З повагою, ректор
Андрій Фоменко

 


486