Знову у призерах! Вихованці ДДУВС продовжують робити успіхи у поліцейському хортингу

Новини університету

ІІ Всеукраїнський турнір з поліцейського хортингу приніс нові здобутки для Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. На рахунку вишу – одразу 11 медалей!

Поліцейський хортинг є професійно-прикладним видом спорту: він готує представників силових структур до дієвого самозахисту у екстремальних ситуаціях. Черговий турнір залучив понад 100 спортсменів з усіх куточків України – представників Збройних Сил, Державної прикордонної служби, Служби судової охорони, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Управління патрульної служби та навіть кількох приватних охоронних компаній. Змагання присвятили пам’яті засновника поліцейського хортингу, майстра спорту міжнародного класу Бориса Шаповалова.

Відстоювати честь Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ прибула команда із 11 чоловік: четверо викладачів та семеро курсантів. Абсолютно кожен – посів призове місце.

Так, у розділі «Техніка самозахисту» старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Олег Завістовський та викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Дмитро Анісімов здобули перші місця в особистій першості. Срібло у різних вікових групах – у старшого викладача кафедри тактико-спеціальної підготовки Дмитра Тініна та викладача кафедри спеціальної фізичної підготовки Романа Маркова.

Чудовий результат показали і наші курсанти. Срібло та бронзу у розділі «Поліцейський самозахист» завоювали Євген Скрипка та Євген Буряк. Ще одне срібло – у випускника вишу Артема Шмака: ДДУВС пишається своїми вихованцями!

Розділ «Техніка самозахисту» підкорювали курсанти Олександр Паслюченко та Артем Воронін – у хлопців друге та третє місця відповідно. Ще три медалі принесли команді дівчата: срібні нагороди у Анастасії Бойко («Поліцейський самозахист») та Марії Хлівної («Техніка самозахисту»), вневнена бронза – у Віталіни Желудько («Поліцейський самозахист»).

У командній першості Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ посів третє загально-командне місце.

Вітаємо призерів! Тільки вперед до нових перемог!

 

 


277