Свято для маленьких запорожців!

Новини «Академії поліції», Новини університету

У Запоріжжі відбувся благодійний фестиваль під назвою «Простір, дружній до дитини». До організації заходу для юних містян долучилися члени ГО «Молодіжна поліцейська академія», слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС.

Свято розгорнули на майдані біля Запорізького національного університету. Окрім насиченої концертної програми, дітки змогли відвідати одразу декілька локацій: творчі майстер-класи й арттерапію, анімаційне шоу, солодкий фудкорт зі смаколиками та цукровою ватою. Працювала для гостей і виставка пожежно-рятувальної техніки.

Аби популяризувати професію поліцейського, до фестивалю долучилися слухачі Запорізької «Академії поліції». Вони розказали про переваги професії та її престижність, розкрили деякі особливості здобуття освіти у закладах МВС та ДДУВС зокрема. Локація викликала неабиякий інтерес у маленьких відвідувачів: вони із задоволенням приміряли бронежилети та шоломи, роздивлялися кийки і кайданки, задавали багато питань про поліцію. Поспілкуватися із майбутніми правоохоронцями підходили також і батьки.

«Такі заходи сприяють формуванню у молоді патріотичної свідомості, української національної та громадянської ідентичності, підвищують престиж професії поліцейського. Ми віримо у Перемогу. Все буде Україна!» – підкреслив директор ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС Микола Назаренко.

Фестиваль організовано за підтримки благодійних фондів і організацій м. Запоріжжя, а також міжнародних благодійних фондів. Серед них – телеканал МТМ, БО «Карітас», Запорізька обласна організація Товариства Червоного Хреста України, БФ «Голоси дітей», БФ «Покоління майбутнього», Центр культури ЗНУ та інші.

 

 


238